Veel personen beleven er plezier aan om met enthousiasme jullie te helpen met het krijgen van de mooiste bruiloft. Zoals de gepensioneerde hartchirug die als ambtenaar van de burgerlijke stand de ceremonie verzorgt met zijn scherpe humor. Of de oud DSM directeur die zijn klassieke Rolls Royces verhuurt en daarbij als chauffeur optreedt. Ik kan jullie, naast mijn regulier werk als ICT project manager,  met mijn 30 jaar fotografie ervaring helpen aan de mooiste bruiloft foto's. Een win-win situatie voor ons beide en de vele tientallen bruidsparen voor wie ik de bruiloft al heb mogen fotograferen. Jullie mooie foto herinneringen voor een aangename prijs, ik een fijne afwisseling op mijn dagelijks werk.

Bruiloft fotograaf voor heel Nederland, dus ook voor jullie

Kennismaking is natuurlijk gratis en vrijblijvend

€ 895,= vaste prijs voor fotograferen van jullie gehele bruiloft

Het is heel belangrijk voor mij authentieke en niet-geposeerde momenten op jullie trouwdag vast te leggen zodat jullie jezelf en jullie emoties zullen herkennen in elke foto en dat jullie hiermee de mooiste herinneringen aan de bruiloft zullen hebben.

Een reportage van jullie huwelijk verzorg ik voor een vaste prijs van € 895,=

  • Fotografie van voorbereidingen bruid en bruidegom 's ochtends t/m feest 's avonds
  • Een eerste foto preview van ruim 100 foto's al op de avond van jullie bruiloft
  • Een persoonlijke online webpagina met minimaal 150 foto's direct de dag na jullie bruiloft
  • Alle foto's voor aflevering gecontroleerd op licht, kleur, contrast
  • Jullie ontvangen alle gemaakte foto's in originele resolutie, gemiddeld 1.500 per bruiloft
  • Verschillende opties rondom een tweede fotograaf en albums

Een kennismaking is volledig vrijblijvend !

Als we bij jullie thuis afspreken kost het jullie slechts een uurtje tijd, en een kopje thee

We leren elkaar kennen, kunnen kijken of het "klikt" en kunnen de dag doornemen. Wat zijn jullie foto wensen en hoe gaat de dag er uitzien qua locaties en planning. Soms is een kennismaking in een dermate vroeg stadium van jullie voorbereidingen dat we tijdens het gesprek de planning van de dag opstellen. Ik kan uit ervaring aangeven hoe lang bepaalde activiteiten doorgaans duren en vaak kan ik tips aandragen om de dag zo goed mogelijk in te delen. En natuurlijk kan ik nog veel meer foto's laten zien dan aanwezig op mijn site.