Sander van de Wijngaert  -  Bruiloft fotograaf voor heel Nederland

Als de foto's jullie aanspreken vertrouw dan op mijn ervaring om samen met jullie de mooiste bruiloft herinneringen vast te leggen

Ik verzorg voor jullie natuurlijk ogende foto's zonder veel aanvullende regie. Van gepaste afstand genomen zodat personen weinig in de gaten hebben en zich het meest ontspannen tonen.

Een reportage van jullie volledige huwelijk verzorg ik voor € 795,=

  • Fotografie van 08:00 's ochtends tot 22:00 's avonds
  • Een eerste foto preview al op de avond van jullie bruiloft
  • Een persoonlijke online gallery de dag na jullie bruiloft
  • Alle foto's voor aflevering gecontroleerd op licht, kleur, contrast
  • Jullie ontvangen alle gemaakte foto's !
  • Verschillende opties rondom een tweede fotograaf en albums

Een kennismaking is volledig vrijblijvend !

Als we bij jullie thuis afspreken kost het jullie slechts een uurtje tijd, en een kopje thee

We leren elkaar kennen, kunnen kijken of het "klikt" en kunnen de dag doornemen. Wat zijn jullie foto wensen en hoe gaat de dag er uitzien qua locaties en planning. Soms is een kennismaking in een dermate vroeg stadium van jullie voorbereidingen dat we tijdens het gesprek de planning van de dag opstellen. Ik kan uit ervaring aangeven hoe lang bepaalde activiteiten doorgaans duren en vaak kan ik tips aandragen om de dag zo goed mogelijk in te delen. En natuurlijk kan ik nog veel meer foto's laten zien dan aanwezig op mijn site.

Er zijn veel fotografen om uit te kiezen. Neem je tijd en vindt die fotograaf waarbij je de indruk hebt dat hij of zij het verhaal van jullie bruiloft het beste kan weergeven ? Als jullie nu hier zijn omdat jullie  gevoel zegt dat ik die fotograaf zou kunnen zijn ? Stuur me dan een kort bericht en laat me weten hoe jullie bruiloft eruit gaat zien. Ik hou wel van een goed verhaal. Let's talk, daar begint het mee en we zullen zien wat er vervolgens gebeurd.