Getrouwd en vader van twee zonen. Helaas willen ze alle drie minder voor mijn lenzen staan dan ik graag zou zien. Ik heb mijn eerste camera gekocht van het geld dat ik tijdens mijn marine officiers opleiding verdiende. In de vele jaren dat ik nu fotografeer geniet het fotograferen van bruiloften de voorkeur vanwege de altijd prettige samenwerking en fijne sfeer op deze dagen.

Met mijn bruiloft foto's wil ik laten zien wie mensen werkelijk zijn. Ik houd van natuurlijke foto's waarop echte emotie zichtbaar is. Doordat ik me als fotograaf onopvallend op de achtergrond begeef, is het mogelijk om de meest pure momenten op beeld te krijgen. Vaak laat ik de dag op zijn beloop en registreer wat er allemaal gebeurd, een enkele keer neemĀ ik, wanneer het moment dat toestaat of er juist om vraagt, de regie, deels, in handen. Mijn reportages zijn stijlvol, natuurlijk, elegant, zakelijk indien nodig en met oog voor echte emoties en details.

Alles wat we afspreken wordt schriftelijk bevestigd en ik kan de prijzen laag houden omdat fotografie voor mij geen primair inkomen is. Een win-win situatie voor jullie (mooie foto's van de gehele dag, lage prijs) en voor mij (een fijne variatie op mijn dagelijkse werkzaamheden als project manager).

Oh ja, mijn naam....Sander van de Wijngaert